Tirsdag 5. juni er det rekrutteringsregattaen RAMSALT som står på programmet

Vi oppfordrer båteierne i klassene NOR Rating, 2.4mR og 12,5 kvm til å ta med potensielle seilinteresserte venner og bekjente eller andre som du tenker kunne ha lyst til å prøve regattaseiling, uten det store alvoret denne dagen. Er du interessert og mangler egen båt, sørger vi for plasser ombord så langt vi kan. Vi starter med skippermøte i Nørvevika kl 17.15. Første varselsignal for regattaen kl 18.00.
Publisert: 30.05.2018
Etter skippermøtet blir det arrangert en regatta på Borgundfjorden, som ikke teller på vårserie eller årssammenlagt. Dette er derfor en glimrende anledning til å ta med folk som er uerfarne, uten at det går ut over resultatene dine for sesongen.
 
Etter regattaen serveres det kaffe og vafler på 10-kronersmarked i havnekiosken og vi oppfordrer alle til å bruke litt tid og være sosiale i havna.
 
Dette er også et av få arrangement gjennom året hvor man treffes både på vann og på land på tvers av klassene.
 
Sist, men ikke minst: regattaen er helt gratis! Det beregnes ikke startkontingent – men noen fine premier har vi tenkt å hoste opp allikevel!
 
Vi håper at mange av dere vil stille opp for å seile og ha det hyggelig sosialt blant seilervenner på RAMSALT denne dagen.
 
Er du interessert, og mangler egen båt? Ta kontakt med en av klassekapteinene:
 
NOR-rating/Tur-hav: Jan-Atle Yndestad - tlf 909 79117 
2.4mR: Pål Kragset - tlf 905 08480
12,5 kvm: Anders Teigen Hole - tlf 916 51809 
 
Søk & deling
 
 
Facebook
Værvarsel
Vannstand